עבודה חוה´´מ פסח

השאלה: לכבוד הרב יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ

שלום רב

בהמשך לשאלתי לגבי עבודה בחג (תערובת סובין ושמרים לגידול חרקים וכו´), פסקת שאין חמץ בתערובת.
כפי שציינתי, בקרב חלק מהעובדים ישנה תרעומת על כך שהדתיים "לא יכולים לעבוד" בחג מה שמונע מאחרים לקחת חופש בימים אלו. בקיצור, האם מותר לבוא לעבודה בחוה"מ?

בברכה

שגיא

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/15/2013 2:20:06 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני מבין שיש כאן בעיות בתוך המפעל ומכיוון שאינני יודע את הפרטים על כן לא אתערב בכך, אולם לנידון שאלתך על התערובת הזאת כתבתי לפי הפרטים שמסרת לי במכתבך ועל כן אין בו איסור חמץ. לגבי מכלול סדרי עבודה במקום אינני יודע פרטים ולא יכול לענות.