אומן אומן ראש השנה

השאלה:

אני מתחבר לברסלבים ולתורת רבי נחמן וזה מאד חיזק אותי במשך השנים, ועכשיו ברצוני לדעת מכבודך חושב על נסיעות לאומן בראש השנה ועל נסיעות לשם בסתם יום רגיל (חשוב לציין שאני צעיר ואני עדיין תלמיד בתיכון)

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/19/2013 1:27:22 AM

בס"ד

שלום וברכת ד´

טוב שאתה מתחבר לצדיקי אמת, אולם לגבי יציאה לחו"ל בחגים נראה לי שיש מקומות מסודרים יותר בישיבות, מערת המכפלה, רשב"י. וכל מקום שהתפילה מסודרת ומנוהלת כדין, וכאן בארץ ישראל אשר כל התפילות עוברות דרכה "והתפללו אליך דרך ארצם".

כתיבה וחתימה טובה