שאלת הבהרה

השאלה: שאלתי שאלה לפני מספר דקות וכבר קיבלתי מענה.כל הכבוד לכם על הזריזות,על היעלות ובעיקר על השליחות החשובה.
אני אסירת תודה על תשובתכם הקודמת,אבל רק כדי לוודא שהבנתי טוב אני רוצה לשאול שוב:
קיימתי יחסי אישות כמה דקות לפני כניסת צום תשעה באב-זה פרק זמן שמוגדר כח´ באב וכלול בתשעת הימים?אם כן,הבנתי מתשובתכם שזה מותר....נכון?
כנ"ל לגבי מוצאי הצום-אם קיחימתי יחסים בתום הצון הרי שזה נחשב לי´ באב,הבנתי נכון?
שוב,תודה מקרב לב.אני מלאת הערכה על השירות הנפלא הזה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/21/2013 3:56:41 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

הבנת נכון, לפי המצב שלכם.