שלושת השבועות

השאלה: שלום רב,

בעלי התקבל לעבודה, כבר לפני כחודשיים וצריך להתחיל את העבודה החדשה ב 15/7 - כ"ה בתמוז - במהלך 3 השבועות,
כמו כן בעקבות העבודה החדשה אנו צריכים להעתיק את מקום מגורנו,
בעקבות חיפוש דירות, מצאנו דירה , שבעל הכנס מוכן להשכירה החל מתאריך 12/7 - כ"ב בתמוז - במהלך 3 השבועות.

האם ישנה בעיה הלכתית להתחיל עבודה חדשה בשלושת השבועות, וכן להעביר את חפצי הדירה במהלך שלושת השבועות?

אשמח לקבל תשובתכם בהקדם,
תודה רבה ויום טוב.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/30/2013 6:36:58 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין בעיה להתחיל עבודה חדשה בשלושת השבועות. כמו כן העברת דירה אם איננה לצורך שמחה אלא לצרכי עבודה אין להחמיר, כדאי להשתדל לפני ר"ח מנחם אב.