תשעת הימים

השאלה: אנו בונים את ביתנו בגינות שומרון, הבניה הינה בשיטה מתקדמת, דהיינו: בשטח יוצקים יסודות וממ"ד ובמפעל הנמצא במקום אחר מייצרים את המבנה , הזמן המיועד להוביל את המבנה אל השטח(גינות שומרון)יחול כנראה לקראת סוף שבוע זה(בתוך תשעת הימים) יש לציין שזהו חלק מתהליך הבניה ולא סיומה!האם יש מניעה מלבצע הליך זה או שמא דווקא להיפך: בניית בית בארץ ישראל דווקא בימים אלו? לתשובת הרב במהרה אודה
דוד שקד

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/22/2013 12:26:10 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אם העיכוב יגרום נזק כספי אין לדחות את הבאת החלקים אפילו בסוף השבוע הזה. בייחוד שיש בכך יישוב ארץ ישראל.