משיח,גואל

השאלה: שאלה לרב מקובל:
שלום לכם רבנים !
אני למדתי חכמת הקבלה זמן מה (6 שנים)
ופעם אחת ביקשתי מהבורא להראות לי מה זה כתר:
והבורא הראה לי מה זה כתר ,זה קרה לי באיזה יום אחד יצאתי בבוקר לטייל ולא רציתי כלום הרגשתי מצב רויה ,הייתי עם חברה ולא רציתי כלום באותו יום לא אכלתי מהבוקר עד 21:00
פשוט לא היה לי חשק לאכול יותר היה לי רצון להקיא את מה שהיה בתוכי ב שעה שלוש בצהריים בערך הרגשתי איך שדרך הקודקוד אנרגיה מתפוצצת
דרכי והאנרגיה הייתה באה יש מאין !
הרגשתי שאני מלא בהכול ואנרגיה זרמה כמו במזרקה כל היום אז הבנתי שכל אחד מאיתנו הוא אלהים !ואז נזכרתי ש ישוע הנוצרי אמר שהוא אלהים - והבנתי שזה נכון ! הבנתי גם ש כל חכמת
הקבלה צריך להשתמש באופן הפוך להוציא את העולמות מתוכינו ולא מתוך הבורא !
הבנתי שהמשיח יכול להיות רק אדם כמו ישוע הנוצרי -ו שהוא בעצם צדק בכל מה שהוא אמר!
ואז אני רוצה להבין מה הוא תהליך הגאולה איך שמבינים אותו יהודים ?
מה הוא תהליך הגאולה איך שמבינים אותו הנוצרים ?
מה השוני?
ובגלל שאני יודע היום מנסיון שלי ש האדם הוא אלוהים אז מדוע לא מקבלים את ישוע הנוצרי ?

גם יצא לסלוח עוונות של אחרים כך שאני בודאות
יודע ש האדם הוא אלהים !
איזה תשובות יש לכם בשבילי ,אני נולדתי יהודי
רוצה להשאר יהודי אבל אני רואה שיהדות זה חלק מהאמת אבל זה לא הכול בהחלט !ובלי הנוצרות יוצא שהיהדות היא כמו ערפד היושב על אלהים ויונק דם !

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 4:56:02 AM
בס"ד

אדם שלמד שש שנים קבלה ולא למד את כל התורה שבע"פ, הרי שהוא מקצץ בנטיעות, דהיינו אצלו הכל הפוך, ומה שראיתי אלו בלבולי דברים, שהרי לא למדת לפי הסדר הראוי, וכמו שתינוק שרואה מראה הוא בטוח שזה משהו עליון, כן מי שלא למד תורה שבעל פה, על פי הסדר, אלא התחיל ממקום קבלה, הרי זה בלבול אחד גדול, ועל כן מה שראית איננו אלא חזיון שוא ותעתועים. אדרבא מי שרואה מראות עליונים יכול לאכול, ואתה כותב שלא היית צריך לאכול, זוהיא הוכחה פשוטה שלא ראית מראות אמת, אלא שטות רוח ודמיונות כזב.
עליך ללמוד תורה על פי הסדר ואז תוכל להבין (אולי).

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

בברכה