שמיטה

השאלה: שלום יש לי עציצים במרפסת,אני מעונינת לדעת אם מותר לי לשתול בהם צמחים למאכל וצמחים לנוי וקניתי אדמה האים מותר לי לשתול בה את הזרעים והאים מותר לי לאסוף אדמה מבחוץ? אשמח אם אקבל תשובה מפורטת ומה אני צריכה לעשות עם מה ששתלתי עד עכשיו תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/1/2013 5:12:17 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אי אפשר לפרט את כל המקרים, ועל כן אפשר לעיין בספר "קטיף שביעית" נמצא גם באינטרנט, אפשר למצוא בגוגל, (או לרכוש בטל. 086847325), שם יש את כל הפרוט. אולם אם ברצונך לקבל תשובה מפורטת לנושא מסויים, נא לפרט באיזה מרפסת מדובר, האם היא מקורה או לא, האם יש בה מחיצות או לא, כמו כן האם זה בקומה ראשונה או שניה.