מחקר במעבדה לגדול תפוחי אדמה

השאלה: שלום הרב! התחלתי לאחרונה מחקר במסגרת לימודי דוקטורט במדעי הצמח. המחקר הוא בתחום אחסון תפוחי אדמה. למעבדה שאני נמצא בה קיימים חדרי גידול בתוך בניין (קומה ראשונה), חממה מזכוכית עם רצפת בטון, ובית רשת (רשת של 50 מש, ואולי פרוסה עליה גם רשת צל). האם ואיך אוכל לגדל צמחים עבור הניסויים בשנת השמיטה בכל אחת מהאפשרויות? תודה, יוסי

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | י"א חשון תשפ"ב 20:17

בס"ד

שלום וברכה

נא לפרט האם מצע הגידול הוא אחד (ממלאים אדמה על הבטון) מה גובה האדמה, אולי יש שם עציצים, האם במעבדה עשו היתר מכירה?