כל מיני

השאלה: שלום רב!
1. בישלתי מרק עם מעט יין שביעית האם מותר לי לזרוק שאריות מהמרק?
2. כתוב "מלא הארץ כבודו" אם כך מדוע אסור לבנות מזבחות ולהקריב מחוץ בית המיקדש?
3. יש מדרש שאומר(אנני מוצא אותו א הוא זכור לי) שלאדם הראשון המלאכים היו צולים לו בשר ומסננין לו יין אי זה מיסתדר הרי נח הראשון שאכל בשר?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/8/2013 4:32:29 AM
גולש/ת יקרה שלום,
לצערנו בשל עמוס רב על הרבנים המשיבים,שאלתך לא נענתנה בפרז הזמן הסביר ..
אנו מתנצלים על כך,
אך `מה שהלב חושק הזמן עושק`

באם שאלתך טרם באה לידי פתרון, אנו ממליצים לך לשוב ולהפנות את שאלתך באמצעות מערכת השות.
בברכה,
צוות כיפה