הפרשת תרומות ומעשרות

השאלה:

יש לנו עץ לימון בחצר סבא שלי שתל אותו לפני שנים . ב"ה העץ מלא בלימונים . אמרו לי שצריך לעשות מעשר על מנת להשתמש והבנתי שאתם עושים את זה . אשמח להדרכה ופרטים בבקשה

התשובה

אגרונום מוטי שומרון | י"ז אייר תשפ"א 8:50

שלום וברכה

אנחנו אינני מעשרים במקום בעל הפירות. אתם יכולים לעשות מנוי בבית האוצר של מכון התורה והארץ כדי להקל על הפרשת התרומות והמעשרות. תיכנסו בבקשה לאתר של מכון התורה והארץ ותלמדו כיצד יש לבצע את הפרשת התרומות והמעשרות. אסור להשתמש בפירות לפני שמעשרים אותם.

בהצלחה

מוטי שומרון