כלאים בעצי פרי

השאלה:

אני שותל גינה חדשה וקניתי מס' עצים ואינני יודע את הדין בנטיעה בגלל בעיות כלאיים בהרכבה. מצורפת רשימת עצים עם הכנות: הדרים (לימונים ופומלית) - וולהן (או וולקן) רימון - וונדרפול שסק 16/1 מנגו 16/7 שקד, חרוב, לא נאמר לי אילו קנות הוא מורכב. תודה, יעקב חלמיש הערה|: אם אתם שולחים תשובה בדוא"ל אשמח אם אקבל גם הודעה בSMS מפני שבד"כ אינני מסתכל בדוא"ל. תודה

התשובה

אגרונום מוטי שומרון | כ"ו תשרי תשע"ח 13:52

שלום וברכה

את הלימון והפומלית רצוי לנטוע ע"י גוי.

רימון-אין בעיה. שסק - אין בעיה. מנגו - אין בעיה. שקד - יש לברר מהי הכנה. חרוב - אין בעיה.

בהצלחה

מוטי שומרון