מה התועלת בלהיות מנוי ל"בית האוצר"

השאלה: שלום! רציתי לשאול לגבי המנוי שניתן לעשות אצלכם. מה הוא נותן לי? אם אפשר לקבל מידע על החילול מעשר שני

התשובה

רבני מכון התורה והארץ | י"ג טבת תשע"ז 9:53

- מנוי לבית האוצר לעניין מעשר שני: בית האוצר מטפל ודואג שהיה לך בכל שעה מטבע (מרוקן) שאתה יכול לחלל עליו מעשר שני ונטע רבעי . ובית האוצר דואג ג"כ שהמטבע יתבער בזמנו . ואינך צריך לשמור על מטבע בבית ולחשוש שיתערב עם מטבעותאחרים (שהרי יש הו קדושה ואין להשתמש בו)

מנוי בבית האוצר למעשר ראשון ועני: מאפשר לקיים מצוות נתינת מעשר ראשון ומעשר עני בצורה מועילה  ומהודרת  .

הרחבה בנושא ניתן למצוא באתר המכון לחץ כאן