מנוי לבית האוצר

השאלה: שלום וברכה! השנה הלוויתי כבר לקופת הצדקה של מושב קשת, שבו אני חיה, סכום עבור מעשר עני לכל השנה (הקופה כ"מכירת עניים"). עד כה השתמשתי במטבע שלי לחילול מעשר שני ורבעי. אני רוצה לעבור לעניין זה להסדר מטבע אתכם. האם תוכלו להסדיר לי מטבע עבור מעשר שני, החל עדיין על פירות עונה זו? והאם אוכל להמשיך אתכם בע"ה בסידור זה של מטבע לשנים הבעל"ט? מה ואיך עליי לשלם בגין השירות? יישר כוחכם, נזכה לשוב אל אדמתנו בכפר דרום ובכל מרחבי ארצנו לאכול מפריה ולשבוע מטובה! אך טוב לישראל, אפרת נ"ב: אם זה מוטי שמטפל בפנייתי - דרישת שלום למיכל!

התשובה

אגרונום מוטי שומרון | י"ח חשון תשע"ח 14:37

שלום אפרת

אשרייך שאת זוכה לקיים מצוות התלויות בארץ בהידור.

כדאי לך לעשות מנוי שנתי על "בית האוצר" של מכון התורה והארץ. המכון מטפל גם בכל התרו"מ וגם בנתינה ובחילול המטבעות. כמובן שאת ההפרשה והנוסח את צריכה לבצע בעצמך עפ"י הנוסח של המכון.

את יכולה להיכנס לאתר של המכון באינטרנט או בטל. 086369400.

אם משהו לא יסתדר אשמח לעזור.

אמסור ד"ש למיכל.

בברכת התורה והארץ

מוטי שומרון