ספר על תרומות ומעשרות

השאלה:

אני לומד משניות סדר זרעים ואוחז כעת במסכת דמאי. אני די מתקשה להבין את כל נושא המעשרות, ובפרט הלכה למעשה. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם ישנו ספר יסודי העוסק בעניין בצירוף תמונות והמחשות של ההלכות ומושגים אשר יעזור לי להבין את הנלמד ולקיים הלכה למעשה.

רוב תודות.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי |

לא ידוע לי על ספר בכיוון שאתה שואל אולם יש למכון תקליטור שם הדברים מוסברים יותר, ובייחוד בצורה המעשית, אפשר לרכוש בטל. 086847325 תקליטור על תרומות ומעשרות.

בברכת התורה והארץ
הרב יהודה הלוי עמיחי