מה מטרת פורום תקנה?

השאלה:

שלום
א. האם הפורום עוסק רק בטיפול של הטרדות מיניות ע"י בעלי מרות וסמכות? או גם ברבנים שעוברים עברות שלא במישור הפלילי אלא במישור הדתי בלבד.
ב. האם הרב אלון הודה בעברות פליליות (הטרדה, ניצול...) או רק בעברות דתיות (קיום יחסים בהסכמה) [ת"ת סוף פ"ו ופ"ז].
תודה רבה!
[בתקווה ששאלות אלו יפזרו חלק מהערפל והמידע הסותר]

התשובה

הרב יעקב אריאל |

א. הפורום עוסק רק בפעולות שהחוק אינו 'מכסה' אותן והן אסורות ומסכנות את הציבור.
ב. כן הוא הודה. תעיין בעיתונות הכתובה ובאינטרנט ותקרא דברים מחברי הפורום שעסקו במקרה זה, הדברים מדברים בעד עצמם.