בחור ממשפחה קראית

השאלה:

שלום רב, אני בחורה ממשפחה דתית, למדתי באולפנה, עשיתי שירות לאומי. כיום אני 3 שנים לאחר מכן חוזרת בשאלה כבר בערך 8 חודשים. אני עדיין שומרת שבת בגלל הבית ומשתדלת לאכול אוכל כשר.
הכרתי בחור ממשפחה קראית, מסורתית, לא דתית. הוא מקסים אליי מאוד.
רציתי לדעת בבקשה עד כמה זה באמת בעיה, כי אני רוצה לשמור על הערכים העיקריים של הדת היהודית.
האם הם נחשבים יהודים וכו´?
תודה רבה
ואודה לקבלת תשובה בהקדם
שבת שלום

התשובה

הרב בחור ממשפחה קראית | 2/2/2013 8:20:40 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

על פי ההלכה הפסוקה בשו"ע אין להתחתן עם קראים, אולם הגרע"י שליט"א התיר חתונה עם קראים לאחר שקיבלו מנהגי יהדות (תהליך מסויים).