זוגיות ודת

השאלה: שלום ,
יש לי בעיה .. אני דתי וחברה שלי לא .. עכשיו אחרי שנתיים שאנחנו ביחד היא מוכנה לשמור שבת ולקיים את כל המצוות ויש לה בעיה עם מצווה אחת .. ללבוש באופן קבוע חצאיות ..
מה אפשר לעשות בנושא ? יש מקום להקל ? ואיך אני מוכיח לה שחצאית יותר צנועה מג´ינס ? כי לדעתה יש גינסים שהרבה יותר צנועים מחצאיות ..
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 8:17:01 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לדעתי אתה צריך לעודד את החברה שתלך בדרכה, וב"ה אתה רואה התקדמות. לא הייתי עומד כעת על מכנסים, אלא להגיע להסכמה שרק מכנסים רחבות שאינן מבליטות את אברי הגוף. לאחר מכן כשתתחזק יותר תוכל גם לעבור לשמלות, אבל כעת כיוון שיש הרבה רבנים המתירים במכנסיים רחבות אפשר לסמוך עליהם.