חתונה

השאלה: כבוד הרב שלום !
אני בתשובה כבר כחודשיים ואחות של החברה הכי טובה שלי מתחתנת..
האירוע לצערי אינו בהפרדה ולא ממש ברוח הקודש..
משפחתה שומרת שבת וכו´ אבל לא הרבה יותר מזה..
רציתי לשאול אם אני יכולה ללכת לחתונה הזאת ? כי אני ממש חייבת אני לא ישתתף בריקודים אולי אבל ללכת אני ממש חייבת, כי גם ככה החברה הזאת התרחקה ממני מאז שהתקרבתי לה´ יתברך ברוך ה´ ,ואני לא רוצה לאכזב אותה ולגרום לסכסוך או ריחוק וכד´..

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 8:31:39 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אפשר ללכת לחתונה ולא להגיע למגע עם בנים, וכמו כן כדאי להיות רק בחלק הראשון שהוא בדרך כלל פחות בעייתי, ואולי כשיש בעיות כדאי לעזוב בתרוץ מסויים.