האם לפרוש מרכזת חב''ב?

השאלה: שמי מורן ואני תלמידת כיתה יא´ ..
טוב,אני אספר בקצרה כדי שתבין למה אני שואלת את זה.
אני חניכה בבני עקיבא בשבט נעלה ואני באה מבית מסורתי מה שאומר שאפשר להתלבש איך שרוצים אבל שומרים שבת ומצוות..לפני שנה לא הכניסו אותי להדרכה ובצדק כי לא התלבשתי הולם.ואז החלטתי שאני מפסיקה להתלסש בצורה הזאת בישביל ההדרכה ובישביל עצמי.
ולפני קצת יעתר מחצי שנה התחלתי ללכת עם חצאיית,לא בישביל ההדרכה מכוון שאצלנו מכניסים גם בנות עם מכנס אלה בישביל עצמי.
אני חושבת שעברתי בבני עקיבא תהליך מדהים!!
ובגלל זה היה חשוב לי להכנס השנה לבדרכה להשפיע לתת להראותשאם רוצים אז יכולים הייתה לי מוטיבציה מטוורפת!!
אבל...לא הכניסו אותי להדרכה מכוון שלא היה מקום.
ואני בכיתי ימים ולילות ופשוט מאז לא כיף לי כל כך לבוא לסניף למרות שיש שם אנשים מדהימים וזה מקום מלא בחום ואהבה עמקבלים אותך איך שאתה.ואני כרגע רכזת חבריא ב´ ואני מרגישה שאני נותנת שם את כל כולי אבל זה לא מספק אותי כי לא ניכנסתי להדרכה ולא משנה מה אני הרגיש תחושת החמצה!
ואני שוקלת לפרוש מהתפקיד אבל יש לי בעיה,אני ילדה שחונכה ללכת ולתרום לתת ולקבל ואם אפרוש לא אתרום השנה .
מה לעשות?האם לפרוש?האם להישאר??

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 8:46:32 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מלשון השאלה מרגישים את יחס הנתינה שטמון בך, ואי"ה עוד ילך ויתגלה.
לעניין שאלתך נראה שעדיף להמשיך לעשות ולפעול, אדם שנותן הוא נותן בכל מצב, בין אם זה בהדרכה בפועל בין בעצם האישיות שלו המקרינה על הסביבה. הסתלקות של אנשים בעלי עוצמה רוחנית מפעילות היא מחלישה את חבריא ב´ בודאי אבל גם את כל הסניף.
חזקי ואמצי המשיכי לפעול ולעשות לטובת עם ישראל.