כיבוד הורים

השאלה: שלום לכבוד הרב, אז ככה רציתי לשאול אותך מה עליי לעשות במקרה ויש גירוש..(שמגרשים יהודיים מבתיהם) אנחנו דתיים בבית , אמא´שלי לא מסכימה לי ללכת כי בגלל מה שהיה בעמונה היא מפחדת שיקרה לי משו מ´אני אמור לעשות? להקשיב לה? או ללכת??

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 2:02:38 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני מקווה שלא יהא גירוש כלל, ועם ישראל יחזור בתשובה. על כן נראה לי שעדיף שתעסוק כעת בהסברת חומרת נסיגות ותרבה אנשים שיתנגדו לכל פנוי. ואם חלילה תגיע שעה של משבר נדון שוב.
עלה והצלח בכל מעשה ידיך