בינו לבינה

השאלה: אני מאורסת ב"ה לבחור מקסים,,
הבעיה היא שיש לו ידידות מתקופת הלימודים וזה מאוד מפריע לי.
האם אני יכולה להגיד לו שהמדריכתצ כלות שלי אמרס שינתק איתם את הקשר{למרות שלא התייעצתי איתה בנושא} אני חושבת שאם אגיד לו את זה כך הוא באמת יבין את גודל החומרה שבדר ,
אשמח לתשובה בהקדם.. תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 7:45:28 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב

התחלה של כל דבר צריכה להיות בשמחה ואמונה, אין להתחיל מערכת בשקרים, שהם עצמם רעה חולה, וגם סופם שיתגלו ואז המצב הרבה יותר קשה. אם יש בעיות כדאי לשוחח בינכם או לפנות לאדם שיש לו השפעה על ארוסך שיסביר לו את הדבר וחומרתו. אבל לא כדאי לשקר ולומר דברים שאינם נכונים. כדברי המשנה "שסופו להשמע".

בהצלחה