בן זוג

השאלה: שלום,
יש לי חבר כבר תקופה ארוכה (מעל לחצי שנה)
אנחנו כבר במחשבות על חתונה, ולפני זמן מה הוא סיפר לי שהוא (אני לא יודעת איך לכתוב את זה מכובד) מאונן, וכמה פעמים אפילו גלש באתרים באינטרנט... אני שוקלת האם לסיים את הקשר, זה נראה לי דבר שהוא כל כך אסור הלכתית (ואנושית) הוא טוען שאלו נפילות, ואני באמת לעולם לא אבין. אני יודעת שזוהי עבודה שלו, בעיקר שאלתי היא האם זה דבר חריג שצריך להדליק לי נורה אדומה (בתור בחורה שחשובים לה חיי ההלכה) או שזה נורמלי ודורש עבודה?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:56:45 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

זה דבר שדורש עבודה ואפשר לתקן, ובייחוד כאשר אדם נישא הרי שהדבר ניתן לתיקון, והיהדות רוצה יותר בדרך התיקון מדרך השבירה. אלא שצריך לעשות זאת בהדרכה מרב וחכם.