דחוף.

השאלה: אני עכשיו בתהליך בחירת האולפנה, אני מאוד רוצה ללכת לאולפנת ´הרב בהר"ן´ שהיא פנימייה מלאה, הורי מעדיפים שלא אלך לשם, אבל אני מאוד מאוד רוצה. מה עלי לעשות?

תודה רבה ובשורות טובות בעז"ה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:53:06 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כדאי להרשם לכמה אולפנות, וביניהם הרב בהר"ן, ואי"ה במשך השנה תצליחי בכוחות משותפים, ואם סיוע של עוד אנשים המכירים אותך ואת הוריך להביאם למסקנה שזאת היא האולפנא הטובה בשבילך, וכידוע אין אדם לומד תורה אלא במקום שליבו חפץ, ואם חפצך באולפנא מסוימת אי"ה תצליחי לשכנע את ההורים ג"כ בדרך זו, אולם מתוך מתינות ולא מתוך מחלוקת.