ההסתכלות השלילית של בעלי

השאלה:

שלום, אני נשואה שנתיים וקצת ומאוד סובלת מההסתכלות השלילית של בעלי לבני משפחתי, במיוחד לגיסי.
ישנם המון דברים שלא קשורים כלל אלינו אך תמיד הוא מוצא בהם פגמים ולא מפסיק לדבר על זה, זה גורם לי לשנוא אותו.
התגובות שלי הרבה פעמים כעס מתוך פגיעה ואני מסבירה לו שאני לא רוצה לשמוע דברים כאלו אבל הוא לא מרפא.
אני ממש נואשת לא יודעת מה לעשות במיוחד שזה גורם לי פשוט לבוז לו בהרבה מקרים בגלל זה.
חשוב לציין שאני תמיד מראה לו את הצדדים הטובים בבני משפחתו וגם שמפריעים לי דברים אני מעדיפה לשתוק כדי לא לסכסך.
אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי בעצה איך לגרום לו להפסיק עם זה.
תודה רבה.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:01:09 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

נראה לי לפי מכתבך שהנושא קשה לטיפול חיצוני ולא ישיר כלפי אישך. על כן חפשי בבקשה למי יש השפעה על אישך, (רב, חבר, ידיד) ודברי עמו שהוא ינסה לטפל בנושא זה בחכמתו.