המלצה לשם טוב לתינוקת

השאלה: שלום וברכה, זהו מייל שני שאני שולחת אליכם אשמח לקבל תשובה/המלצה בע"ה אני צפויה ללדת בעוד חודש ויש לי מספר שמות עבור בתי אשמח להמלצה על השם הטוב ביותר.

עדי או הדי
שלי
שני
ליעד
תודה רבה חלי ממן

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:12:07 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

נראה שאין טעם כעת לחשוב על שם, יתכן ובשעת הלידה תרגישי הרגשה מיוחדת (הודאה, תודה, הלל) ותרצי להביע אותה בשם הילדה, כמו כן יתכן שהלידה תהא סמוכה לחנוכה ואז יהיו שיקולים נוספים. על כן לא כדאי כעת לעסוק בשאלה, אחר הלידה אפשר ג"כ לחשוב על שם, כעת כדאי להתפלל שהלידה תעבור בשלום ובשמחה עם כל בני המשפחה.

שיהיה בשעה טובה