הריון

השאלה: שלום, אני קצת לחוצה ולא יודעת אם תוכלו לעזור לי ברוך ה´ אני בהריון בבדיקת סקירת מערכות גילו בלב העובר נקודה לבנה בלב(מוקד אקוגני) דבר שמגדיל חלילה את הסיכון לעובר עם תסמונת דאון מעבר לממצא הזה ברוך ה´ הכל תקין עד כה בבדיקות. אני נורא חוששת ומקווה בע"ה שההריון והלידה יהיו קינים ובטח התינוק שעתיד להוולד שיהיה בריא בע"ה..יש תפילה כלשהי שאוכל להתפלל לבורא עולם שהכל יהיה בסדר?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:48:54 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כל תפילה היוצאת מעמקי הלב היא מועלת והיא רצויה לפני הקב"ה. אפשר להוסיף את המזמורים בתהילים עב, קל, קמב.
הקב"ה ישלח עזרו מקודש והלידה תעבור אי"ה בשלום ובשמחה.