זוגיות

השאלה: שלום רב
מזה כ 5 חודשים אני יוצא עם בחורה מדימה.
אחרי תקופה ארוכה של זוגיות הגעתי אלייה הביתה (אחרי 4 וחצי חו´)
לעומת זאת היא הגיע אלי הביתה כבר בשבוע הראשון.
ההורים שלה לא אהבו אותי ואין לי מושג למה והם גם לא נתנים לה שום הסבר, פשוט אומרים לה לא להיות איתי ואם היא תהיה איתי אז שהם יגישו תלונה למשטרה " על טרדה " למרות שהיא אומרת לי שזה לא נכון, לפי מה שהם אומרים הם יעשו הכל על מנת להפריד בינינו .
היא לא מוכנה לשתף איתם פעולה רוצה לעבור אליי, אין לי שום בעיה אם זה. היא רק מפחדת מהתגובה של ההורים שלה מה עלינו לעשות?
לא ציינתי ש אני בחור בן 24 והיא בחורה בת 20.
מאוד דחוף לי לקבל תשובה תודה מראש

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 7:32:28 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

ניכר במכתב ההתחבטות שלך, והדבר קשה. בכל אופן כדאי אולי לחפש איש קרוב להורי ידידתך שיסבירו להם את המצב, דבר זה יכול להועיל הרבה. בכל אופן יש למסד את הקשר שבינכם בחופה וקידושין.