זוגיות לפני חתונה

השאלה: שלום!

אנחנו ב"ה לפני חתונה, ולאחרונה מרגישה שהתקשורת בנינו לא מספיק בנויה וטובה וכי חסר משהו ברמה הבסיסית, שיתפתי את ארוסי והייתה לנו שיחה טובה מאד שעלתה ממנה בקשה שלי שאני חושבת שהיא מאד חשובה, והיא שנפנה לרב, אשר יסייע לנו בשאלות שעולות לנו בזוגיות ובכלל אני חושבת שזה מאד חשוב לפני חתונה וכמובן אחריה, שיהיה רב מנחה שיידע להסתכל על הדברים מהצד ולעזור לנו להבין אחד את השנייה.
ארוסי אמר לי שהוא לא יכול לחשוב על רב שמתאים לדעתו כי מבכל הרבנים שלו הוא מתפדח.. והוא מעדיף מישהו ניטראלי שהוא לא מכיר עוד. אנחנו גרים באזור ירושלים, ואנחנו דתיים לאומים. אשמח מאד אם תעזרו לי למצוא מישהו שיעזור לנו, חשוב לי מאד מאד מאד שנפתור כמה דברים עוד לפני החתונה ולכן מאד חשוב הייעוץ הזה כמה שיותר מהר..

תודה רבה ויישר כוח על עבודת הקודש.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 7:50:04 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

לדעתי ההבחנות שלכם הם טובות והדרך שלכם נכונה, אולי כדאי לחשוב על רב שלא ממש מירושלים, כדי שלא יכיר וידע, אפשר לפנות לרב הישוב עטרת, הרב עזריאל אריאל שהוא גם התמחה בנושא, ולדון אתו ביחד. מס´ הנייד שלו הוא 0523003106.
כמו כן יש ארגון "ישפה" שמתעסק בייעוץ בנושאים אלו, אני אתן לך שם של אחת היועצות ליצירת קשר ישיר, 0528990547. (כעת המשרדים שלהם סגורים עקב חופשה)

בהצלחה

שבת שלום