זיווג

השאלה: שלום כבוד הרב!
שמי אלון ויש לי חברה בשם עדי והיא היתה גרה איתי עקב בעיות עם משפחתה לאחרונה היא חזרה למשפחתה והם מסכסכים בנינו רציתי לדעת האם זה הזיווג שלי ולא לותר או האם לעזוב את זה
אני נולדתי ב10.06.83 לאימי קוראים נהיד ולאבי עמרם. ועדי נולדה ב ו19.05.83 ולאמה קוראים מקסימה ולאביה ברוך.
תודה רבה !!

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:06:50 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השמות והתאריכים אינם קובעים דבר בהתאמה בין בני זוג, השאלה היא פנימית בינך לבינה, האם הקשר ביניכם אמיץ ואמיתי או שזו אהבה שתלויה בדבר, שאין סופה להתקיים. אם הקשר בינכם הוא אמיתי סופו להתקיים ואם הוא רק לצורך מסויים איננו עתיד להתקיים. כך שהשאלה איננה צריכה להיות מופנת לאחרים אלא אתם עצמכם צריכים להכריע בשאלה המרכזית.