זיווג

השאלה: רציתי לדעת אם אני יכולה להתייעץ עם רב בנוגע לבן זוגי..
יש לי בן זוג מזה כשמונה חודשים ואני רוצה להתייעץ על מנת לדעת אם הוא הוא הזיווג שלי או לא.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 7:41:46 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

החלטה האם הוא הזווג שלך או לא היא החלטה אישית שלך ושל האיש, אין אדם שיכול לענות על שאלה זו אלא א"כ יש לו רוח הקודש, שהיא נעלמה מאתנו (אולי יש בודדים, אבל לא ברמה של איש ואשה). יש להתייעץ עם אנשים יראי שמים שיכולים להסביר מה חשוב לחפש איש אצל אשה והפוך, כיצד צריך להראות בית יהודי, מה לגבי תורה ויראת שמים בבית, שאלות מרכזיות בחיי הנשואין שאותם צריך לברר. אבל לא לקבל פסקי הלכה בנושא (מלבד אם יש בעיות הלכתיות).

בהצלחה