כיסוי ראש לגרושה

השאלה: יש לי שאלה בקשר לכיסוי הראש. לאחר סבל רב בנישואיי ב'ה התגרשתי, ואני ללא בן זוג כבר 8 שנים. היום אני כבר רוצה מאוד להקים את בייתי מחדש, ושאלתי היא האם בתור אישה שאינה אשת איש מותר לי להוריד את כסוי הראש? (כולם חושבים ובטוחים שאני 'מאוד' נשואה.. ולא מעיזים לחשוב בכיוון של להכיר וכו' מה גם שיש לי שיער מאוד יפה וכסוי הראש רק מבגר אותי. תודה וברכה.

התשובה

הרב יעקב אריאל | כ"ח סיון תשע"ו 23:09

יש בכך בעיה הלכתית, ולכן עדיף להשתמש בפאה נוכרית. יש מן הפוסקים שהתירו לגרושה להסיר את כיסוי הראש זמנית ע"מ להכיר בן זוג