כיסוי ראש ''פוגע'' בשלום בית

השאלה: אני נשואה כ4 שנים ויש לנו שני ילדים קטנים. לאחרונה חל משבר גדול מאוד בבית.
מיד אחרי החתונה שמתי כיסוי ראש מלא (כמובן בהסכמת בעלי).
אך בעקבות המשבר שחל - ממש עמדנו לפני גירושים, התחלנו לעבוד על חזרה ובנייה מחדש.
ואחד הדברים שמאוד מאוד מפריעים לבעלי הוא כיסוי הראש, ממש גורם לו להתבייש כביכול ולכן אנחנו גם לא יוצאים ביחד.
לא אפרט יותר מידי אך אם השאלה הזאת עלתה כנראה שבאמת היא קריטית אני מודעת לכל החומרה והחשיבות של כסוי הראש וגם בעלי אך מכיון שהוא כרגע במצב חלש מאוד, ואני ממש חוששת שזה יהיה אחד הדברים המכריעים בהצלחה של התהליך, האם יש מקול להקל או לשקול באמת להוריד את כיסוי הראש או לפחות לפזר את השיער ולשים כיסוי ראש חלקי?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 7:23:16 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

צער לשמוע את הדברים, אבל נקווה שבזכות הימים הקדושים הקרבים ובאים גם אתם תצאו לדרך חדשה ובריאה.
אפשר לשים פאה נכרית למרות שלא ניכר כל כך שאין זה שער טבעי.

כתיבה וחתימה טובה