לחיות יחד

השאלה:

שלום לרב ,
ראשית אספר על עצמי מעט, ואשמח לתגובות ולשמוע את דעתך.

אני בת 23 יש לי נכות המתבטאת בכך שאני בכיסא גלגלים ונעזרת במכונת הנשמה, כשהייתי בת 6 עברתי תאונת דרכים שכתוצאה ממנה הנכות.
כיום אני סטודנטית שנה שנייה.
לפני כשלושה חודשים הכרתי בחור מדהים, שהוא עיוור ויש לו בעיית יציבות בהליכה, הוא כן הולך אבל עם עזרה.
לי יש סייעת אך אנו לא עצמאים במאה אחוז.
אני מרגישה שמאד נקשרנו וטוב לנו יחד, אבל בגלל המגבלה ישנם פחדים וחששות בקשר למיסוד הקשר...
האם נוכל לחיות יחד? האם זה לא מעמסה על ההורים שלנו?
איך נתפקד ונחזיק משפחה? ועוד...

מצד שני כ´כ טוב לנו ובסה´כ גם אנחנו בני אדם ולא רוצים להיות לבד בעתיד...

מה דעתך, אשמח מאד לתובנות...

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 12:17:42 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אני חושב שכל אדם ראוי וטוב שיקים בית משלו, ואמנם תצטרכו לעזרה, ואולם אין טוב משלמות פנימית, ואת העזרה הנצרכת לא חייבים להפיל על ההורים, אפשר לפנות לעמותת "בזכות", "שקל", שאלו עמותות שתומכות במשפחות.
טל. של "בזכות" 026521308.

חתימה טובה