מגורים משותפים

השאלה:

אני יכולה לגור עם בן זוגי לפני החתונ מגלל שי שלו בלגען עם המשפחה ואמא מרביצעה לו שמי אוריה תודה?

התשובה

הרב דוד אייגנר | ט"ז תמוז תש"פ 11:44

ב"ה

שלום וברכה

המציאות שאת מתארת אכן אינה פשוטה, ומערכת יחסים עם מישהו אלים זה לא קל להתמודדות.

עם זאת, גם מציאות של חיים משותפים לפני החתונה אינה תקינה. אסור להתייחד ביחד וכדומה.

הפתרון הכי טוב במקרה הזה הוא שבן זוגך יעבור לגור אצל חברים/ קרובי משפחה לפני החתונה, ולא שתגורו שניכם ביחד באותו בית.

אפשרות נוספת היא שתשכרו את הבית שבו אתם רוצים לגור כבר מעכשיו, שבן זוגך יעבור אליו, ולאחר החתונה את תצטרפי.

מזל טוב

דוד