מספר הפלות

השאלה: שלום כבוד הרב ובוקר טוב וחודש טוב ומבורך.אישתי נקלטה להריון לפני שלוש שנים הריון צלח ובחודש החמישי לעובר לא היה דופקים ובוצע לידה שקטה.לאחר שנה של רגיעה ואיסוף כוחות ניסינו שוב ותודה לאל הצלחנו ונולד ילדה בריאה.ניסינו שוב לפני שנה ושוב לצערנו ההריון פסק כי העובר לא התפתח בחודש השלישי ושוב העובר נפל. אישתי עברה גם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה טראומות חזקות ודיכאון. אישתי רוצה להביא עוד אל אף מה שעברה.כבוד הרב אני חושש לבריאות הנפשית.מה כבוד הרב מציע לנסות שוב?אודה לך על תשובתך.לציין שאיתי כיום בת ארבעים.

התשובה

מכון פוע"ה | ל' ניסן תשע"ז 16:22

שלום וברכה

המסגרת של המענה בשאלה אינטרנטית אינה מספקת על מנת לענות על שאלה סבוכה זו.

הייתי מציע לפנות טלפונית למכון פוע"ה 02-6515050 ולבקש לשוחח עם אחד הרבנים המשיבים במכון על מנת לפתוח כרטיס מסודר וללוות אתכם על מנת לראות האם יש דברים שניתן לעשות על מנת שבע"ה הריון נוסף יסתיים בלידת תינוק בריא ולא ח"ו בהפלה.

כל טוב

אריה כץ

רב משיב במכון פוע"ה