כיצד התורה מתייחסת לנטיות הומוסקסואליות

השאלה:

שלום
ברצוני לשאול כיצד התורה מתייחסת לנטיות הומוסקסואליות
כיצד ניתן להירפא מכך
האם יש ברכות מיוחדות או תפילות מיוחדות שניתן לומר כדי להיות רגילים.מה ההורים, או האמא יכולים לעשות בשביל לעזור?
תודה

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/3/2013 8:58:08 AM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כל תפילה היא אישית, וכשם שאנו מתפללים כל בוקר שהקב"ה יצילנו מאדם רע ומחבר רע ומפגעים שונים, אפשר להוסיף שהרהורים רעים.
היחס של היהדות להומוסקסואליות היא כאל מחלה שצריכה רפוי, ובודאי שיש תרופה, אלא שצריך להתמיד ולהכיר בעובדה שזו מחלה הניתנת לתיקון, ולא לראות בכך גאוה ואושר. נקודת הזוית של הראיה היא המכשול הגדול, דהיינו אם מתכלים על הבעיה כמקור לגאוה מדוע יש לתקן ולרפא, אם מסתכלים כאל דבר הצריך תיקון אז יש להשקיע את כל הכוחות בעשיה חיובית.
הורים או אמא צריכים לשדר את היחס הנכון של הבית היהודי, ומאידך שכל זמן שהנר דולק אפשר לתקן, וכל פגם בנפש יכולים לתקן.