בינו לבינה-גיל צעיר

השאלה: אני בת 13 הוא בן 15. ניסיתי להחזיר אותו בתשובה הוא אותי בשאלה, אף אחד לא הצליח. התחלנו לדבר על סתם נושאים, אני ממש נהנת לדבר איתו, אני אוהבת אותו... ואנירוצה להיות חברה שלו, אבל אני יודעת שעדיף בלי זה בגיל קטן. אז החלטתי לשמור על קשר אבל לא לההגיד לא את זה עד גיל 17 בערך. מה שעשיתי, זה בסדר? ואם הוא יגיד לי משהו כזה0לא נראה לי שזה יקרה אבל שאני אדע מה לעשות)- אז מה לעשות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 8:08:50 PM
בס"ד

שלום וברכה

אשרייך שמחשבתך נכונה, וכוונת לדרך הישר. קשר עם בנים כדאי שיעשה רק משעה שיש סיכוי לחתונה ובניית בית, סתם קשר איננו בריא. על כן כאשר תרגישי עצמך מוכנה לבניית בית תחשבי את מי את רוצה לראות כאישך לעתיד, ועל פי זה תתקשרי עם אנשים.