חתונה חילונית

השאלה: שלום רב ושבוע טוב,

בשעה טובה ומוצלחת בחורה שעובדת איתי עתידה להתחתן בקיץ. אך עם זאת, הבחורה ובעלה לעתיד אינם דתיים, דבר המשליך על אופי האירוע .. מוזיקה, ריקודים מעורבים, לבוש לא צנוע ודברים נוספים שגורמם לי לשכול האם עליי להגיע לאירוע זה?

אני לא יודעת אם להשתתף באירוע?
אם לא , באיזה תרוץ?
ואם כן כיצד עליי לנהוג?

מצד אחד אני מאוד רוצה לכבד את הכלה, אך מצד שני לא יהיה לי נעים לראות את כולם רוקדים ואני אשב לבד בשולחן ואצפה בהם.

אשמח לקבל תשובה שתסדר לי את המחשבות בראש.

בברכת חודש אדר שמח,
שני.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/2/2013 8:33:28 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

כדאי לבוא לחתונה ולרקוד כל עוד אפשר לכשיתחילו הרקודים המעורבים כדאי לצאת מהחתונה, דבר זה מובן אצל כל הנוכחים שאין בני אדם יראי שמים יכולים להשתתף בחתונה שבה יש ריקודים מעורבים.