חדר כושר

השאלה: שלום לכבוד הרב אני רוצה ללכת לחדר כושר ואני לא מוצאת רק לנשים מה שאני רוצה, ראיתי כאן באתר תשובה של כבוד הרב יעקב אריאל שאפשר אם האימון צנוע ולא דורש התבלטות בפני גברים ולא ממש הצלחתי להבין את הכוונה? זאת אומרת גברים תמיד מסתכלים על נשים (וקראתי בפורומים של כושר מה הם אומרים הגברים) ותרגילי כושר הרי זה מבליט את הגוף, אז מותר או אסור? אני פשוט רוצה ללכת לתקופה קצרה כדי ללמוד את התרגילים היטב ולהתאמן אחר כך בבית. אופציה נוספת זה מדריך כושר (קשה למצוא מדריכות בתחום שאני מחפשת ומאד יקר) אישי, אבל אז הוא בא אלי הבית או אני אילו, אז אני לא יודעת אם זה יותר טוב או יותר גרוע (טוב כי פחות גברים רואים אותי, גרוע כי זה מצב יותר מקרב נראה לי) בקיצור סליחה על האורך אבל מה לעשות בבקשה?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | י"ז אייר תשע"ט 16:45

בס"ד

שלום וברכה

מכיוון שהשאלה היא על הרה"ג י. אריאל שליט"א, אבקש שתעבירי את השאלה הזאת לרב אריאל שליט"א שיענה לך תשובה כדין תורה. אפשר להפנות באתר את השאלה לרב אריאל שליט"א.