התמודדות עם לחצים

השאלה: שלום רב, אחי הקטן בן 11, והוא נלחץ ונזעם מכל דבר קטן. אין האשמה עליו כי הרבה פעמים הבית יכול להיות לחוץ מאוד, על כל מטלותיו וסדריו, ביחוד בזמן האחרון בו מבלים הרבה זמן בבית ומול המחשב. תחושתי היא שהדבר משפיע עליו לרעה וברצוני ללמוד איתו איך להתמודד עם לחצים ובעיות. האם הרב מכיר ספר מידות שיכול להתאים למצב? תודה רבה וברכת ה עליכם.

התשובה

הרב דוד אייגנר | כ"ו שבט תשפ"א 14:38

ב"ה

שלום וברכה

ישנם הרבה ספרים טובים שמסייעים לענין, תנסה את ספריו של הרב יוני לביא. יש ספר מוצלח מאוד בשם הנני בידך שיכול גם לסייע.

בהצלחה

דוד