לגור בבית ההורים

השאלה: זוג שיתחן אם זה טוב שהם גרים בבית של ההורים דל הכלה

התשובה

הרב דוד אייגנר | י"ג אב תשפ"א 12:10

ב"ה

שלום וברכה

בנוגע לשאלתכם, הדבר תלוי מאוד במציאות המדוברת, אם יש כניסה נפרדת, אם יש יחידה עצמאית, או שמדובר בממש חדר רגיל בתוך הבית, מהן האפשרויות הכלכליות? לכמה זמן מדובר? כך שקשה לענות בלא להכיר את הפרטים.

על כל פנים, במקרים רבים זה לא מומלץ, ועל הזוג לבנות את חייו באופן עצמאי, במקום שבו הם יכירו ויחיו יחד ללא גורמים נוספים, לחיות נכון את חיי הטהרה וחיי המשפחה.

אך כאמור, הדבר תלוי גם בפרטים שהובאו לעיל, ויש לכלול את מכלול השיקולים כדי להכריע נכון בדבר.

בברכה

דוד