הלכה בגירושין

השאלה: כבוד הרב שלום,
אשתי ואני מעוניינים להתגרש (ניסינו בשלום בית אך ללא הועיל כבר כמעט שנה וחצי)
אשתי עזבה במפתיע את הבית ביום שבת לפני שבוע עם הילד (בן 3) אשתי עברה גיור לפני החתונה והיא נחשבת כמגויירת.
היא עזבה לבית אמה ששם אינם יהודים ואינם שומרים כשרות ואין להם כל נגיעה / זיקה לדת.

האם ישנה אפשרות להוציא סעד זמני עד למתן החלטה אחרת בכדי שהילד ישאר איתי?

אציין כי כל המשפחה שלה גם מצד אמה וגם מצד אביה כולם אינם יהודים ואינם שומרים כשרות.
כמוכן, לאן שהיא עזבה עם הילד זה לעיר אחרת (100 ק"מ מרחק) ואני מפחד שיתנתק מכל מה שהכיר עד היום (לא היה קשר משמעותי בינו לבין משפחתה/ביני למשפחתה עקב שהם לא יהודים.

אודה על תשובה מהירה בנושא על מנת שאדע איך לפעול ומה לעשות בנדון.

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 1/29/2013 11:34:29 PM
בס"ד

שלום וברכה

כל סעד ניתן רק על ידי בית משפט או בית דין רבני, צריך לפנות אליהם אולי יוכלו לתת, למרות שאני מסופק.