חתונה בבית שמואל

השאלה: שלום וברכה,
האם מותר לערוך חתונה "בבית שמואל" בירושלים, אשר מזוהה עם הרפורמים?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 11:04:32 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

למיטב ידיעתי יש למקום כשרות של רבנות מטה יהודה, וכמו כן אישור לעריכת חופות וקידושין, כיוון שהמקום מוגדר פרטי. לא בדקתי את הנושא וכדאי לבדוק היטב מדוע אין שם רבנות ירושלים, שהרי זה בתוך ירושלים?!
על כן עליך להתקשר לנותן הכשרות ולבדוק האם כל המפורסם הוא נכון, וכמו כן האם זה מספק אותך או שמא לרמתך אתה רוצה להדר במצוות ולהקים ביתך ברמה גבוהה יותר.