חתונה לגרים

השאלה: שלום רב, בשעה טובה אני ובן זוגי מאורסים. עכשיו בין כל האירגון של החתונה עולה בנו השאלה הינן אנו יכולים לפתוח תיק נישואים, כלומר באיזה רבנות מכיוון שאני התגיירתי בגיל 12 וארוסי התגייר בצבא. ידוע לנו שיש רבנויות שלא מקבלות את הגיור הצבאי ודוחות את בני הזוג. על מנת למנוע את הטרטור שלנו, ועל מנת לחסוך כסף, האם אפשר לדעת איזה רבנויות בארץ כן מקבלות בני זוג מגויירים ובעיקר גיור צבאי? וכמו כן האם יש בעיה שאני מתגוררת באשדוד והוא בפתח תקווה להירשם ברבנות שהיא לא בעיר מגורינו?
תודה מראש

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 12/30/2012 10:52:33 PM

בס"ד

שלום וברכת ד´

מזל טוב

אפשר להרשם לנישואין במערך הגיור, שם אי"ה הכל יעבור בקלות. לפנות למוקד 025450100, ולקבוע תור לרישום נישואין באחד מהמחוזות הקרובים אליכם.

הכנות קלות.

יהי רצון שביתכם הנבנה יחזק את עם ישראל בארצו ותורתו.