חתונות דרך ארגון צהר

השאלה:

שלום רב.
אני סטודנט, אשר במסגרת לימודיי יש לי קשר רב עם סטודנטים חילונים רבים.

בהרבה מקרים, עולה לפעמים הנושא של חתונה, וכל מיני קשיים ותלונות על הרבנות, התנהגותם וכו, במקרים אלו אני כמעט תמיד אומר שכדאי לפנות לצהר עם כל הבעיות המיוחדות וכאלו.

כבר מספר פעמים שמעתי מכל מיני מקורות שעלולות להיות בעיות בחופות אלו - כענייני העדים במיוחד (שיש הטוענים שלעיתים אלו אינם דתיים). האם איני פועל נכון בכך? האם עלולות להיות בעיות בחופות אלו?

התשובה

הרב יעקב אריאל |

חתונות הנערכות דרך ארגון צהר הן חתונות הנערכות עפ"י ההלכה וכמובן העדים שומרי מצוות. ומה ששמעת הוא לשון הרע שאין לקבלו ולהאמין לו.