לקראת חתונה

השאלה:

שלום,

1.החתונה שלנו תתקים אי"ה ביח אב (8.19), אנחנו צריכים לקנות במהלך שלושת השבועות, בגדים וציוד לדירה, האם מותר?

2.צלם- הצלם שאנחנו עובדים איתו אינו יכול להביא צלמת, (החתונה נפרדת) אלא רק צלם נוסף, ביקשנו לחפש צלמת אחרת לצרף אליו, מצאנו, אך מבחינה מקצועית, האיכות של החומר שהיא מביאה, לא עונה על דרישתנו. האם יש לקחת אותה בכל זאת? או להסתפק באחריותו של הצלם הראשי על איכות החומר שיביא הצלם השני? (שאותו הצלם בוחר ולא אנחנו,יש לציין שאת הצלם הראשון בחרנו לאחר בדיקה של העובודות שהוא עשה)

תודה רבה על המענה, ושנזכה לראות ישועות גדולות במהרה.אמן

התשובה

הרב יעקב אריאל |

1. מותר.
2. עדיף ע"י צלמת.