בחורה דתיה

השאלה: שלום,
אז ככה,אני בחור דתי והתחלתי להתנדב במעבדת מחשבים(המקצוע שלי)
בשביל להשיג נסיון בתחום..
העובדים דתיים ויש גם מזכירה דתיה,
המזכירה מוצאת חן בעיניי(וזה לא קורה כל יום)
והיא ממש נחמדה
אבל אני לא יודע אם אני צריך ליזום ולהתחיל איתה כי לא נראה לי שזה מקובל בציבור הדתי(לעניות דעתי בדר"כ יש שידוכים), ואם היא בכלל פנויה..
וגם היא נמצאת איתי באותה מסגרת עבודה ואם היא תדחה אותי או משהו כזה זה יהיה לא נעים ואני אצטרך להתמודד עם זה כל פעם שאני רואה אותה,
מה אני אמור לעשות?

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:16:28 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

חכה עד שתדע שאמנם איננה נשואה. לאחר מכן כדאי לברר על מעלותיה ומדותיה, לא נגשים לקשר ללא הכנה מוקדמת לדעת האם שייך קשר, מראה חיצוני איננו ערובה לחיי נישואין טובים. לאחר מכן תבקש מחבר ידיד וכו´ שיבדוק אצלה אם שייך הקשר, ולא היא תדחה אותו ולא אותך ולא תהיה אי נעמימות.

חג שמח