לספר או להסתיר?

השאלה: לכבוד בעונה שלום רב.
קוראים לי מור ואני בת 19(עוד מעט),בתקופה זו של חיי אני לקראת סוף שנת השירות הלאומי שלי ואני מחפשת לעצמי את הזיווג שלי,לפעמים מחכה שיגיע ולפעמים עושה צעד אחד או שניים על מנת למצוא אותו.
עכשיו,
בשלוש השנים האחרונות לאא הייתי הכי דתיה שבעולם,וכמו כן גם לא שמרתי נגיעה ועשיתי דברים שיביישו כל בחורה דתיה,אומנם לא יותר מידי אבל בכל זאת.
השאלה שלי היא כזו,האם עליי לשתף את הבחור שיגיע במידע הזה?
אם כן,לפני שנתחיל קשר או אחרי שנצא כבר כמה פעמים?

תודה רבה,שבת שלום.
אני..

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 1:24:45 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

אין צורך לשתף זאת בתחילה, אלא בהמשך הפגישות אבל בודאי לפני שמחליטים. כדי שלא להסתיר מהחבר, שהרי כל בית צריך להבנות על אמון הדדי.