נידה

השאלה:

כבוד הרב שלום רב ברצוני לספר שאני שומרת נידה. ויש לי שתי בנות גדולות הקטנה בת 7 והגדולה 10. אנחנו מנסים להביא לעולם ילד כבר קרוב לשלוש שנים אך ללא הואיל התחלתי לבדוק עצמי אצל גניקולוג ויכול להיות שהבעיה אצלי היא שהביוץ שלי כנראה בימים שאני טמאה.. מה עליי לעשות כדי להצליח להביא לעולם ילד שאנו חולמים עליו המון זמן.. אשמח לתשובה
בכבוד רב
שני.

התשובה

יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:37:44 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

השאלה הנ"ל היא מורכבת מאד ועדינה מאד, שהרי גם אתם חולמים על כך הרבה זמן.קיימות מספר אפשרויות כיצד יכולים לפתור בעיות הלכתיות אלו. אולם אין כאן המקום לפרט את כל הדברים. ועל כך נראה שצריך טיפול אישי בינך ובין פוסק הלכה מומחה בשטח ששאלת. הייתי מציע שתפני למכון פועה בירושלים, שהם מאד מתמחים בשאלות אלו, ויש להם ניסיון רב, ואם עדיין יהיו קשיים תוכלי לפנות אלי. כתובת המכון פועה, h@puah.org.il 02-6517171