צניעות

השאלה: כבוד הרב שלום!
קודם כל סליחה שאני גוזל מזמנך.
בעוונותי הרבים נפלתי וצפיתי בסרטי תועבה -(פורנו רח"ל).
קשה לי כל פעם אני נופל ומתחרט נופל ומתחרט, לצערי ראיתי סרטים שבהם הופיעו גויות ונשים נשואות שאלתי היא כזו:
האם יכול להיות שזה נחשב בעילת גויה או אשת איש ח"ו ומה ההלכה אומרת?מה עלי לעשות כדי לתקן פגם זה?
תודה וסליחה על שגזלתי מזמנך..

התשובה

הרב יהודה הלוי עמיחי | 2/4/2013 2:04:33 PM
בס"ד

שלום וברכת ד´

זה לא נחשב להיות בעילה, זה נחשב להיות ראיות אסורות ומחשבות לא טובות. מה שצריך לעשות זה ללמוד את נושא הצניעות ואיסור ההסתכלות על נשים. וכמו כן ללמוד היטב הלכות תשובה ברמב"ם. והקב"ה מכיר את מי שבאמת רוצה לעשות תשובה אמיתית עד שיעיד עליו יודע תעלומות שלא יחזור לזה החטא עוד.